Jacob Pedersen har et helt klart mål for sin virksomhed. Heatcom, som producerer el-gulvvarme og varmekabler og ligger i Middelfart Kommune, skal være dobbelt så stor om fem år.

- Det kan vi sagtens nå, men det kræver, at vi har mere plads, siger han.

Virksomheden har derfor købt en 11.500 m2 stor grund af Middelfart Kommune. En grund beliggende i industriområdet Middelfart Øst, som er et nyt og veletableret industriområde med direkte adgang til den Fynske Motorvej.

Med den nye grund kan Heatcom få plads til at udvide administrationen, bedre medarbejderfaciliteter og ikke mindst et lager med højt til loftet og plads til det dobbelte af, hvad der kan være på hylderne i dag. Der bliver også plads til at optimere, når det handler om it og produktionsstyring.

- Vi kan se, at vi taber produktivitet, når vi hele tiden skal flytte rundt på paller på lageret, siger Jacob Pedersen og fortæller videre, at Heatcom eksporterer til omkring 23 lande i hele verden.

Perfekt placering
Kunderne tæller primært installatører, byggemarkeder og grossister. Virksomheden har på nuværende tidspunkt 13 ansatte i England og 30 i Middelfart. Medarbejderne har mange forskellige nationaliteter, fortæller Jacob Pedersen.

- Det giver god mening, når vi eksporterer vores produkter til mange forskellige lande. Og beliggenheden i Middelfart Kommune har gjort det nemt for os at rekruttere folk. Hvis de ikke bor i området, så kan de nemt komme hertil, siger han og fortæller videre, at det blandt andet skyldes kommunens centrale placering midt i landet og en god infrastruktur.

Jacob Pedersen forventer, at der skal ansættes flere medarbejdere i takt med udviklingen af virksomheden.

- Over de kommende 3-5 år regner vi med at kunne hilse 5-10 nye kolleger velkomne, siger han.

Hvis alt går efter planen, kan Heatcom flytte ind i det nye domicil i løbet 2022. Det er samme år, som virksomheden kan fejre 20 års jubilæum.

Er du også interesseret i en byggegrund i Middelfart Kommune? Læs mere her.