Luftfoto over Lillebæltsbroerne og Jylland

Lillebæltsbroerne forbinder Middelfart med resten af Trekantområdet

Når virksomheder i Middelfart Kommune har brug for ekstra hænder, så er beliggenheden ved Lillebælt en klar fordel. Her har de nemlig fordelen af et godt rekrutteringsgrundlag, hvor der kan hentes medarbejdere fra både Trekantområdet og Fyn.

Samtidig er der skræddersyet hjælp at hente ved Job- og Vækstcenter i Middelfart Kommune, hvor virksomhedskonsulenterne kan bistå med

  • rekruttering
  • målrettet opkvalificering af ledige
  • og hjælp til uddannelse af medarbejdere i virksomheden.


Hjælpen tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds konkrete behov.

For at gøre kontakten enkel som muligt, er der i Job- og Vækstcenteret en hotline til rekrutteringsservice (tlf. 8888 4949). Her sidder altid en virksomhedskonsulent klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Den tætte kontakt er grundstenen i samarbejdet mellem Middelfart Kommune og de lokale virksomheder. Derfor bruger de i alt 25 virksomhedskonsulenter i Job- og Vækstcenter også tid på at besøge Middelfart Kommunes mange virksomheder i løbet af året. I løbet af 2017 besøgte man over 1.300 unikke virksomheder og var på over 3.500 virksomhedsbesøg.

Middelfart Kommunes Job- og Vækstcenter er desuden en del af Job7, som er Trekantområdets fælles rekrutteringssamarbejde og Rekrutteringsservice Fyn. Det betyder, at når virksomheder kontakter jobkonsulenterne i Middelfart Kommune, så får de adgang til arbejdsstyrken i nabokommunerne i både øst og vest i stedet for blot én kommune.

Fiberline er en af de virksomheder, som samarbejder tæt med Job- og Vækstcenteret. Læs mere om samarbejdet og fordelene for Fiberline her.