Kustrup Tømrer og Snedkerværksted

Michael og Karina Pedersen

Det er en traditionsrig tømrer- og snedkervirksomhed, som holder til i Kustrup i Middelfart Kommune. Siden 1937 har Kustrup Tømrer og Snedkerværksted hjulpet private samt virksomheder med alt lige fra totalopførsel af bygninger, renoveringer, nyt tag, nye køkkener og bad til mindre reparationer.

I dag drives Kustrup Tømrer og Snedkerværksted af Michael og Karina Pedersen. De blev ejere af virksomheden i 2000. En virksomhed, som blev stiftet for mere end 80 år siden af Michael Pedersens farfar.

- Det er en historie, der forpligter. Omdrejningspunktet i vores arbejde har altid været den faglige stolthed, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi vil kunne se os selv i øjnene, når vi står op om morgenen, siger Michael Pedersen.

Tømrermesteren er ikke i tvivl om, at den filosofi er årsag til, at Kustrup Tømrer og Snedkerværksted har en trofast kundekreds blandt private, erhverv og fra det offentlige.

- De ved, hvad vi står for. Og de kender vores ansatte. De fleste af vores medarbejdere har været med os i mange år, siger Michael Pedersen.

Virksomheden har i gennemsnit 20 ansatte. Udviklingen de seneste år har været særdeles god. Og dermed også årsag til, at Michael og Karina Pedersen tilbage i 2016 begyndte de første drøftelser om mulighed for at udvikle og udvide virksomheden med mere plads.
Derfor har Kustrup Tømrer og Snedkerværksted købt jord af Middelfart Kommune af to omgange. Første gang i 2017 og senest i 2018.

- Vi har brug for mere plads til vores maskiner og skurvogne, siger Michael Pedersen og tilføjer:

- Og så er det ikke nogen hemmelighed, at vi ikke har den mest synlige placering her i Kustrup.

Med køb af erhvervsjorden på Fynsvej er Kustrup Tømrer og Snedkerværksted sikret en synlighed. For selv om der ikke bliver ændret på, at virksomhedens hovedkontor ligger i Kustrup, så er det vigtigt at komme endnu tættere på kunderne.

- Det er en fremtidssikring af vores virksomhed. Placeringen er god. Både i forhold til at komme rundt til kunder, og når det handler om rekruttering af medarbejdere. Vi ligger jo lige midt i landet, siger Michael Pedersen.