- Vi er allerede nu vokset ud af pladsen. Vi drukner i biler. Altså på den gode måde. Og det må ikke være pladsmanglen, der skaber begrænsninger for, at vi kan fortsætte med at vækste vores virksomhed, siger Simon Hansen.

 

Bedste beliggenhed

Simon Hansen har derfor købt 2.400 kvadratmeter jord af Middelfart Kommune. Det nye jordstykke ligger i forlængelse af virksomhedens eksisterende grund, som er placeret ved den Fynske Motorvej og erhvervsområdet Asperup/Nørre Aaby Nord.

- Vi vil gerne blive, hvor vi er. Vi sælger biler til hele Danmark, så vores beliggenhed i Middelfart og lige ud til motorvejen er særdeles attraktiv. Dialogen med Middelfart Kommune var derfor også vigtig forud for købet. Vi var kun interesseret i mere jord, hvis vi kunne få det ved siden af, hvor vi ligger nu. Og det viste sig heldigvis at være muligt. Vi oplevede kommunen som meget fleksibel og samarbejdsvillig. Og da vi havde skrevet under og betalt, gik det stærkt med tilladelser, og hvad der ellers skal til.

 


Større udstilling

2s Automobiler, som har eksisteret siden 2014, råder nu over 3.200 kvadratmeter jord, som udelukkende skal bruges som udstilling ’under åben himmel’ til de populære mikrobiler. For 2 år siden fik virksomheden nyt værksted og klargøringsområde, så der er ikke et umiddelbart behov for at bygge nyt.

- Vi kunne måske finde på at bygge en hal, men det er kun fordi, vi mangler plads til vores trailere, som vi bruger, når vi skal hente biler hos kunder i hele landet, siger Simon Hansen.