Middelfart Kommune sagde i foråret farvel til Plan- og byggechef Anders Kjæved, som fandt nyt job, og nu er der fundet en stærk efterfølger til stillingen.

Det er 46-årige Karin Niemann-Christensen, som fra 1. august sætter sig i stolen som Plan- og byggechef i Middelfart Kommune, og Teknik- og miljødirektør Thorbjørn Sørensen er meget tilfreds med ansættelsen.

- Med Karin Niemann-Christensen får vi en særdeles kompetent chef, som har flere års ledelseserfaring på området. Der var rigtig mange spændende kandidater til stillingen, men jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den helt rigtige, siger Thorbjørn Sørensen.

 

Spændende udviklingsplaner og projekter

Karin Niemann-Christensen er oprindeligt uddannet arkitekt/urban designer fra Kunstakademiets Arkitektskole, og har siden videreuddannet sig med særlig fokus på ledelse.

I 2007 fik hun sin første ledelsespost, da hun blev leder af byggesagsafdelingen i Egedal Kommune, og har siden da været leder på plan- og byggeområdet i Aabenraa og Fredericia kommuner og senest i Kolding Kommune, ligesom hun også i en årrække har været en del af det private erhvervsliv.

Karin Niemann-Christensen glæder sig til at begynde sit arbejde i Middelfart Kommune.

- Jeg glæder mig enormt meget til at komme i gang. Jobbet rummer præcis det ansvar og de opgaver, jeg brænder for. Og Middelfart Kommune er en virkelig interessant kommune med rigtig mange spændende udviklingsplaner og projekter, som jeg er spændt på at være en del af, siger hun.

Karin Niemann-Christensen bor sammen med sin familie i Fredericia.